Kyed Byg ApS fokuserer på kvalitet og de nyeste produkter

etableret tømrervirksomhed i Kolding med speciale i gulvkonstruktioner og isolering

MERE END 12 års erfaring

Kyed Byg ApS har eksisteret siden 2007, hvor vi etablerede os som tømrervirksomhed i Kolding. Siden da er det gået stærkt og vores absolutte fokus er altid at være på forkant med udviklingen indenfor gulvkonstruktioner og brandisolering.

Har du brug for en dygtig og kompetent samarbejdspartner er vi altid klar til at hjælpe dig med et stærkt team som arbejder med stor faglig integritet. Vi bestræber os på at udføre et perfekt stykke arbejde hver eneste gang, og du kan derfor forvente det højeste faglige niveau og engagerede medarbejdere.

Står du med et større erhvervsbyggeri, går du med boligdrømme, eller skal du have efterisoleret dit hus? Så er vi parate til at give dig den bedste behandling og rådgivning. Uanset projektets størrelse fortjener vores kunder det ypperste i faglighed og godt håndværk.

Vi tror på den nærværende kundekontakt, og tilstræber altid at yde den bedst mulige rådgivning. Og selvfølgelig leverer vi altid til konkurrencedygtige priser!

Vi er altid klar til at se på din opgave, og give dig den bedste faglige vurdering af, hvad projektet vil koste. 

TAG OS MED PÅ RÅD I DIT NÆSTE PROJEKT

Joachim Kyed

Indehaver

Har du brug for en dygtig og kompetent samarbejdspartner er vi altid klar til at hjælpe dig med et stærkt team som arbejder med stor faglig integritet.